• 06 - 28 89 23 96
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Post Formats

Service en Onderhoud

Service en Onderhoud

Zelfs de beste daken worden aangetast door weersinvloeden. Dat wil zeggen dat elk dak, dus ook uw platdak, niet zonder periodiek onderhoud kan. Dit vraagt om regelmatig onderhoud en professionele inspectie.

Jaarlijks onderhoud aan uw daken verlengt de levensduur.
Fabrikanten van dakbedekking stellen zelfs dat er onderhoud uitgevoerd moet worden, zonder jaarlijks onderhoud kan de productgarantie komen te vervallen. Ook eisen verzekeraars bij claims dat u kunt aantonen dat uw dak jaarlijks onderhouden is. De kosten voor onderhoud van uw dak komen per vierkante meter op gemiddeld € 2,00 inclusief rapportage, afhankelijk van de exacte omstandigheden. Wij kunnen u vrijblijvend een offerte voor een onderhoudscontract aanbieden. Na het afsluiten hiervan wordt uw dak afhankelijk van de afspraak een of meerdere malen per jaar gereinigd en geïnspecteerd. Kleine reparaties kunnen in goed overleg direct worden uitgevoerd, hierdoor wordt de kans op lekkages en het risico op verstoppingen sterk verminderd.

Image

DDakbedekkingsbedrijf Kendal voert tijdens de onderhoudsbeurt de volgende werkzaamheden voor u uit :


  • reinigen van de dakoppervlakken.
  • onderzoek van de dakhuid en naadverbindingen.
  • onderzoek van de randaansluitingen.
  • reiniging van dakafvoeren.

onderzoek van het dakoppervlak op mechanische beschadigingen, chemische vervuilingen, scheuren door verzakken en bijzondere veranderingen.

Na de onderhoudsbeurt ontvangt u een schriftelijk verslag en wordt aangegeven wat de conditie van uw dak is.

Wanneer de dakbedekking niet door Dakbedekkingsbedrijf Kendal is aangebracht of het is een al bestaand dak, dan zal uw dak vooraf geïnspecteerd worden. Op basis van deze inspectie stellen wij een advies voor u op en wordt er een offerte gemaakt.

Heeft u verder nog vragen of wil u een vrijblijvend een offerte ontvangen neem dan contact met ons op.


About The Flex

Good seasons, day place male evening life after together gathered let void she'd grass created days upon after above great. Creative, prolific and ever-ready to serve you.